Vi som jobbar här:


Amanda Nyström

"Hej jag heter Amanda Nyström, och är 24 år gammal. Jag, min sambo och vår hund Dimma flyttade till en underbar gård i Harads hösten 2014. Vi har efter det skaffat oss några höns och katten Isa.

Jag gick gymnasium på Barn och fritidsprogrammet i Boden. Efter det har jag springvickat i hemtjänsten och så har jag jobbat som fritidsledare på Harads ungdomsgård. Men när jag fick den här chansen att börja jobba på en nystartad förskola så kunde jag inte tacka nej. Jag har en kombinerad tjänst, och har hand om maten, städet och är även med och hjälper till i barngruppen. Barnen kallar mig "Matmamma".

När jag inte är på jobbet så lägger jag mycket tid på vår hund Dimma som jag tränar och tävlar i lydnad, jag gillar också att vara ute i skogen och fiska eller bara sitta och mysa vid elden. När jag får tid över så bakar jag tårtor med speciella teman."

mer...
 

Lovisa Bergdahl

"Jag heter Lovisa och är 23år. Jag kommer från Svartlå, som ligger ca. 1.5 mil från Harads, men har de senaste åren bott i en lägenhet i Boden. Jag tog studenten, våren 2014, från Musikgymnasiet i Boden, och är sedan dess heltidsanställd här på Kids Corner.

På sidan av jobbet älskar jag att fara ut och resa, och upptäcka nya saker. En resa som ligger mig varmt om hjärtat, är när jag fick möjligheten att åka till Kathmandu, Nepal, för att jobba som volontär. Där fick jag, under tre veckor, chansen att hjälpa till på en skola, speciellt inriktad på att ge fattiga och föräldralösa barn möjligheten att gå i skola."

mer...
 
 

Maria Nilsson

"Maria Nilsson, Leg /förskollärare och har jobbat med detta i 30 år. 15 av de åren har jag arbetat som föreståndare/arbetsledare. Jag vill att alla barns ska bli sedda och hörda varje dag. På förskolan ska man få uttrycka sig med känslor och lära känna sig själv och andra. Det är så vi får/bygger upp våran självkänsla. Barn ska få känna att även om man ibland gör fel så kan man göra om och göra rätt och man duger för den man är. Självförtroendet bygger vi upp med allt vi gör. Det ska finnas en jämnvikt mellan dessa två. Då kan vi möta både medgång och motgång. Barnen ska känna sig trygg hos oss därför är det viktigt med en bra inskolning. Trygga barn blir nyfikna att lära.

Jobbar idag 2 dagar i Harads som pedagogiskt ansvarig för förskolan. Är även steg 1 utbildad psykoterapeut och jobbar som samtalsterapeut i Luleå. Övriga dagar är jag ute och föreläser hos bland annat skolor, förskolor, samt hos andra föreningar och organisationer som är intresserade."

mer...
 

Josefine Bergdahl

"

mer...
 
 
 
 

Caroline Enberg

"


mer...
 
 
 

Lotta Nyström

"

mer...